Waarom?

Hoe klein je ook begint; het is de moeite waard. Een Plug & Play zonnepanelen pakket gaat u geld besparen en een goed gevoel opleveren. Plug in solar heeft al ruim 5 jaar ervaring met deze sytemen.

Soms ziet u door de bomen het bos niet meer. Met Plug in solar kunt u uw eigen zonnestroom opwekken op een wel heel simpele manier. Plug in solar heeft de materiaalkeuzes al gemaakt en door de toepassing van micro-omvormers zonnestroom Zo Simpel gemaakt. Een echt Doe Het Zelf (DHZ) zonnepanelen pakket.

Met een te verwachten systeem levensduur van 25 jaar draagt uw investering bij aan een vergroening van onze elektricteitsvoorziening en levert het bovenal een jaarlijks financieel rendement op.

Uw energierekening zal per slot van rekening direct, met de komst van de zonnestroom in uw huis, omlaag gaan.

Optioneel leveren wij een energie/opbrengstmeter welke u kunt gebruiken om de opbrengst van uw zonnepanelen te bekijken. Deze meter is bovendien in huis te gebruiken om het verbruik van individuele apparaten te monitoren. Hiervoor geven wij diverse bespaartips op deze website waardoor uw besparing, naast uw eigen energieopbrengst, nog groter kan zijn.