Wat levert het op?

Naast een goed gevoel levert een zonnepanelen installatie ook een financiele besparing op uw energierekening op. Deze besparing op uw energierekening start direct als de zonnepanelen op uw stopcontact wordt aangesloten.

De pakketten worden geleverd met een 270Wp Poly paneel met hoogwaardige kwaliteit zonnecellen. De verwachte jaaropbrengst van dit zonnepaneel kan oplopen tot 240kWh per jaar.

Een gemiddeld gezin verbruikt circa 3500kWh per jaar. Met een Zo Simpel Dubbel produceert u in dit geval al 14% van uw eigen verbruik wat overeenkomt met stroom voor 50 dagen van het jaar.

Bij alle Zo Simpel Doe Het Zelf zonnepaneel pakketten kunt u als optie kiezen voor een Plug in Energiemeter welke u kunt gebruiken om de opbrengst van uw zonnepanelen te bekijken. Deze energiemeter is bovendien in huis te gebruiken om het verbruik van individuele apparaten te monitoren. Hierbij geven wij u diverse bespaartips op deze website waardoor uw besparing nog groter kan zijn.

Zodra u start met het produceren van uw eigen stroom levert dat een betere bewustwording van uw energieverbruik op. Juist deze bewustwording zal zorgen voor de grootste winst!