Retourneren

Zichttermijn en retouren

Voor uw bestellingen bij Plug in solar BV geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in uw bezit is. Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken en beoordelen, tenzij anders vermeld.

Controleert u direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken we u vriendelijk zo snel mogelijk contact ons op te nemen om dit te melden. 
 
Bent u niet tevreden over het artikel, dan kunt u het retourneren:

  • Binnen de zichttermijn van 14 dagen.
  • Als het artikel compleet, ongebruikt en onbeschadigd is.
  • In de, voor zover redelijkerwijs mogelijk, originele staat en fabrieksverpakking.

Voor het retour sturen van complete Zo Simpel pakketten zullen wij 10% aan retourkosten in rekening brengen (met een maximum van € 50,00). Deze kosten zijn voor het opnieuw verpakken van het product en de transportkosten. Voor bovenvermelde artikelen zullen wij het transport organiseren.

Voor het retour sturen van alle overige artikelen rekenen wij geen retourkosten. In dit geval wordt door u het transport geregeld en zijn de transportkosten van retour sturen voor uw rekening .

Sommige artikelen kunt u niet retourneren. Het gaat dan om producten die overeenkomstig uw specificaties zijn aangepast.

Retourafspraak

Voor een snelle en goede verwerking van het teruggestuurde artikel is het volgende van belang:

  1. Meld de retour aan door het sturen van een e-mail naar info@pluginsolar.nl met daarin het factuurnummer van de geleverde materialen, de reden van retour en het ophaaladres.
  2. Wij zullen u dan een retourbon toesturen en een eventuele afspraak met de vervoerder maken in het geval van Zo Simpel pakketten. Voeg altijd de retourbon, welke wij u toesturen, bij het pakket.
  3. Op artikelen die u retourneert vermeld u duidelijk het retouradres van Plug in solar BV wat vermeld staat op de retourbon.

Plug in solar BV zal na ontvangst van de retour het ontstane tegoed binnen 1 week aan u terugbetalen.