Leveren

Levertijd, leverdatum en bezorgadres

Zodra uw betaling gedaan is via iDEAL, PayPal of overschrijving en de betaling bij ons binnen is zullen wij de door u bestelde materialen gereed maken voor verzending. Alle materialen welke verkocht worden vanuit de webshop zijn uit voorraad leverbaar. Dat betekent dat wij onder normale omstandigheden binnen 48 uur kunnen afleveren.

Omdat het zendingen kunnen zijn met grote pakket afmetingen (zoals het geval is bij Zo Simpel Enkel, Dubbel en Uitbreidingspakketten) vragen wij u tijdens het betaalproces een afleverdatum te selecteren. Het is namelijk van belang dat u aanwezig bent tijdens de aflevering van de materialen. Tevens heeft u de mogelijkheid om tijdens het betaalproces in het opmerkingenveld nog extra informatie in te vullen over de aflevering indien gewenst.

In het geval de vervoerder niet op de afgesproken dag kan afleveren zullen wij hierover telefonisch contact met u opnemen.

Het adres dat bekend is bij uw gegevens is het factuuradres. Dit adres is ook het bezorgadres. Wilt u de bestelling liever op een ander adres laten bezorgen dan kunt u dit aangeven als u de bestelling plaatst.

Aflevering

Onze vervoerder doet zijn uiterste best om de materialen onbeschadigd en op de afgesproken datum bij u af te leveren. Wij vragen u om tijdens de aflevering de verpakking goed te controleren. De chauffeur bekijkt samen met u of de aflevering naar wens is uitgevoerd en vraagt je vervolgens te tekenen voor akkoord. In het geval u schade aan de verpakking constateert meldt u dit direct aan de chauffeur en laat hiervan een notitie maken op het afleverbewijs.

De levering vind, zonder extra kosten, plaats op de begane grond tot aan de voordeur. De vervoerder zal niet helpen met het uitpakken van de materialen of u van verdere montage-adviezen voorzien tenzij nadrukkelijk anders overeen gekomen.

Zelf afhalen
 
Gezien de grote afmetingen van de producten adviseren wij u om de producten niet af te halen. Als u dit wel overweegt neemt u dan contact met ons voor overleg.